Tedd fel
a pozitív szemüveget!

Főszerepben az optika birodalmában II.


– Hogyan kezdődött a kapcsolat az optika világával?
Beleszülettem. Apukám 1991-ben nyitotta első üzletét. Kiskoromtól kezdve gyakran vitt magával az üzletbe, tanulói között én is ellestem a szakma fortélyait. 
– Hogyan kezdődött a kapcsolat a zenével?
Hatéves korom óta van jelen a zene az életemben. Általános iskolában zene tagozatos osztályba jártam, majd később zeneművészeti szakközépiskolába mentem, klasszikus klarinét szakra. Érettségi után jazz–ének szakra váltottam, és így fejeztem be tanulmányaimat. Több zenekarban is énekeltem, most a Hopsterz zenekarnak vagyok az énekesnője. 
– Más és más attitűdöt, elköteleződést követel meg a két terület. Hogyan lehet két ennyire eltérő területen sikeresen, felelősen jelen lenni?
Az optikában azt szeretem, hogy gyógyászati segédeszköz és divatcikk is egyben. Mindenki számára meg kell találni a részére legmegfelelőbb megoldást, és jó érzéssel tölt el, hogy az én segítségemmel valósul ez meg. A zenében az a legjobb, hogy érzéseket, érzelmeket továbbítunk, és így kapcsolatot teremtünk a közönséggel. Bár nagyon különbözőek, mégis mind a kettőt imádom csinálni. Nappal optikus, este énekesnő vagyok. (Nevet)
– Mit tudhatunk meg a Hopsterz együttesről? Hogyan kezdődött, és merre van az előre?
2018 tavaszán alakultunk meg. Előtte a zenekar frontemberével, szövegírójával, dr. Katula Bence Ádámmal és basszusgitárosával, zeneszerzőjével, Tenki Dániellel egy másik zenekarban már együtt játszottunk, itt ismerkedtünk meg. Milyen zenét is játszunk? A legjobb szó erre a funk-hop. A hip-hop életérzést és a funk elemeit vegyítjük, és pop elemekkel tesszük fogyaszthatóvá. Jelenleg 7 tagú a zenekar, rap, ének, szaxofon, zongora, gitár, basszusgitár, és dob. Videoklipeink megtekinthetőek a legnépszerűbb videomegosztó oldalakon, és rendszeres fellépéseink is vannak. A következő március 13-án lesz, Budapesten, a Fészek Kulturális Központban. Folyamatosan készülnek új számaink, szeretnénk minél több helyen megmutatni magunkat, a nagyobb fesztiválokon is. 
 


Vissza

Essilor Opticlub OOK Press Konica Minolta CSD Mini Maui Jim